8.12.2011

Satellite Stories - Blame the Fireworks


Enhän minä näihin ikinä ehdi ekana kun pitää noita oikeitakin töitä tehdä.

Tämäkin on jo siis ehditty julkaista kymmenissä muissakin paikoissa moneen kertaan kuten  Antin laudalla joka yleensä ensimmäisenä asiat julkaisee. Nukkuukohan se mies ikinä ?

Silläkin uhalla, että alan toistaa itseäni ja vaikutan kotikaupungin poikien suosijalta (mitä olenkin, ja mielelläni), pistetään tähän kuitenkin tuo Satelliitti poikien uusin biisi "Blame the Fireworks", jota keikoilla olen kyllä kuullut jo monestikin. Ja tykännyt.

Samaa tuttua partymeininkiä ilman kurttuotsaisuutta tässä vedellään kohti levytyssopimusta joka siintää nurkan takana. Tämä ei tosin ole sisäpiirin tietoa, vaan täyttä mutu-puhetta.

Bändi muuten pääsi saksalaisen Karsten Jahnke -keikka-agentuurin listoille. Samoilla listoilla viihtyy sellaisiakin nimiä kuin Ryan Adams, Tori Amos, Bon Iver, Gang of Four, Joanna Newsom sun muita enemmän tai vähemman tunnettuja akteja. Toki pojat ovat tuolla vain yhtenä satojen joukossa, mutta eiköhän tuota kautta jonkinlaista Keski-Euroopan keikkaa saada aikaiseksi. Ei paha nakki ollenkaan.

Sinkun julkaisupirskeet on muuten Nuclear Nightclubilla 10.12. jossa pojat rollaavat Divine Pasten kanssa: "Gang of Fouria lämpännyt nuori ranskalaisryhmä saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Divine Paiste soittaa jännittävän äkkiväärää ja tanssittavaa indierockia. Yhtye valmistelee vuonna 2012 ilmestyvää esikoisalbumiaan."

Paisten CV saa kohta tietysti hieman painavampaakin sisältöä kun se voi kehua olleensa samalla kiertueella Satellite Storiesin kanssa.

Sinne siis.

Satellite Stories - Blame the Fireworks by satellitestories

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti