23.2.2011

Tuo merten kiharapääTakalon Jukka on sitten sympaattisen oloinen mies. Olen käynyt vuosien varrella useaankin kertaan miehen trubaduurikeikoilla kuppiloiden nurkissa ja terasseilla, ja aina on ollut mukavat musiikki-iltamat. Jengi on toivonut kyllästymiseen asti Suomirokkia. Ja aina se on vähintään kerran illassa irronnut.

Takalon helmikuun alussa julkaistu uutukaislevy Vastarannan laulut jäi aika pienelle huomiolle, vaikka se on ihan mukavaa poppia. Aknestikin tunnelmat on havaittavissa edelleenkin ja mies on pienen ihmisen puolella. Jukalla on pilkettäkin silmäkulmassa, eikä aina niin totisena protestilaulajana saarnaa. Mitäpä muuta voi odottaa maestrolta jonka ideasta Ouluun saapuu joka kesä tuhansia ihmisiä soittelemaan ja katselemaan ilmakitaransoittoa. Ei tuommoista ihan tosikko mies voi keksiä!

Jukka Takalo on Vastarannan orkesterinsa kanssa Oulussa keikalla Club 45ssa lauantaina 26.2. 

Tästä toisesta yhtyeestä en osaa sanoa juuta enkä jaata. Pohjoisesta yhtye kuitenkin myös on. Tai ainakin akselilta Tampere-Ylivieska-Oulu. Pistetään nyt se tähän yhteyteen kun on edes vähän samaa sarjaa kuin tuo kiharapää. Jotenkin tulee mieleen Leevi ilman huumoria tai Pariisin Kevät. Yhtyeen nimi on kuitenkin Pauhaus ja laulajan alias Pablo Hetero, kaikista maailman nimistä. Biisi on kuulemma tulevaisuuden julkaisulta. Kuinka kaukana tulevaisuudessa tuo ulostulo on, ei käy viestistä ilmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti