9.10.2010

Keikkaennakko - Delay Trees


"Cassette 2012"


Keikkainnostukseni uudesta heräämisestä ja upouusien tuttavuuksien hamuamisesta voipi ainoastaan syyttää tai kiittää näitä nuorempia bloggareita jotka hehkuttelevat tuoreita bändejä blogosfäärissä.

Delay Treesia on pitkin syksyä rummutettu ennakkoon jo monen monessa blogissa, eikä todellakaan turhaan. Joissakin lehdissä ja kirjoituksissa on jo innostuttu tyyliin "i have seen the future of finnish indierock, and it´s called jne..". Eihän tässä nyt mitään uutta ole keksitty, mutta harvinaisen varmalla tyylitajulla Delay Trees kyllä homman hoitaa. Joten kyllä tuolle hehkuttelulle reilusti katetta on. Itse ensikuulemalla sain selkeitä Stone Roses-viboja, enkä nyt hiukan pidemmänkään kuuntelun jälkeen mene vaihtamaan mielipidettäni.

"Moving"


Kyllä hyvä laulaja ja laulumelodia on aina popissa paikallaan, ja tästä niitä löytyy. Hieman uneliaaseenkin menoon on löydetty sopivasti särmää. Tuo ensimmäinen biisi on Delay Treesin uudelta levyltä ja tämä toinen muutaman vuoden takaiselta Soft Construction EP:ltä. Ja tästähän sitä Stone Roses-tunnelmaa vasta löytyykin, ja sehän ei ole todellakaan huono asia. Koska yhtyeestä on uuden levyn myötä kirjoiteltu kaikkialla niinkin runsaasti, ei tässä sen enempää. Kuin vahva kehoitus ja suositus saapua kuuntelemaan nousevaa suomalaista indiepoppia 23.10.2010 kun bändi on keikalla Oulussa Nuclear Nightclubilla. Voit sitten jälkeenpäin kehua olleesi tulevan kuuluisuuden ensimmäisellä Oulun keikalla. Pistä lippu talteen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti