17.1.2012

Myon - Call of the Senses


Myonin kaltainen melodinen hevi ei kuulu oikeastaan jokapäiväiseen musiikinkulutukseeni. Tokihan aikoinaan Rainbowit, UFOt sun muut pyörivät lautasella, mutta sen jälkeen innostus vain jotenkin hiipui. Musiikinlajissa ei sinänsä ole mitään vikaa, ja genrestä löytyy monesti ne lahjakkaimmat soittajapojat.

Tätä oululaisen Myonin uutta sinkkua mainostellaan lähinnä videon ohjanneella ja sillä itseään runsaastikin esittelevällä Kimberly Knoxilla a.k.a. Veera Julia Kimberly Ikkalalla, joka kuulemma Hustler-lehden kannessakin on poseerannut. En tiedä onko tuosta meriitistä ollut videon ohjaamisessa paljon apua, tai sillä että isä on elokuvamies Jaakko Pakkasvirta ja äiti Titta Karakorpi, mutta ainakaan video ei ole ihan uskottavimmasta päästä. Kiva pylly Kimberly/Julia/Veeralla toki on!

Video ja biisi kertoo kuulemma extreme-elämästä ja sen seuraavan adrenaliinipaukun hakemisesta. Näin. Videolla esiintyvä Niko Vainikainen kuoli 18.12.2011 videon kuvaamisen jälkeen joten tarinaa videon saatteeksi ainakin riittää. Videon liveosuus lienee kuvattu Myonin kesäiseltä Murmanskin keikalta, jossa isäntänä toimi paikallinen Hells Angels-poppoo. Turvallisuusasiat olivat kuulemma kunnossa ja bändiä pidettiin kuin kukkaa kämmenellä. Pojat tunsivat itsensä Deep Purpleksi. Homma toimi kuin rasvattu vaikka Venäjällä oltiinkin.

Omassa genressään biisi on oikein mainio, ja varsinkin laulaja Jukka Nummi hoitaa tonttinsa erinomaisesti. Jos bändi saa jakelu- ja levytyssopimuksensa kuntoon, niin kyllähän tämänkaltaisella musiikilla on ulkomaillakin vetoa. Luulisin että enemmän kuin Suomessa tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti