28.4.2012

Seksikkäimmät naislaulajat

Eikös ollutkin nerokas otsikko. Saa varmasti hajaääniä Googlessa.

Ajattelin kirjoitella nasevan tekstin taustalla(ni) kuuluvasta Dr. Johnin uudesta levystä, mutta eihän sitä pikkupienissä jaksa niin syvällisiä. Niinpä vapun kunniaksi seuraa listaa ulkomusiikillisista asioista tärkeimmästä.

1. Marisa Tomei
Oukei, aloitetaan heti melkein bluffilla. Mutta kun tuo Marisa on niin helkkarin hyvin otsikkoon sopiva. Siis tuohon seksikäs-osaan, ei välttämättä laulajapuoleen. Mutta todistettavasti neitonen on levylle lausunut joten voimme kelpuuttaa tähän joukkoon.



2. Scarlett Johansson
Scarlethan on ihan aikuisten oikeasti myös laulaja. Kaunokainen on esiintynyt The Jesus and Mary Chainin ja Justin Timberlaken kanssa, ja levyttänyt levyllisen Tom Waitsin musiikkia. Noiden lisäksi hän on esiintynyt eri kokoelmilla ja soundtrackeillä. Tuo alla soiva biisi on dokumentti-filmi Wretches and Jabberersin soundtrack-levyltä.



 3. Ninel Conde 
Ei minulla oikeasti ole mitään isompaa havaintoa tämän laulajan meriiteistä, mutta muodolliset seikat ovat kunnossa ja levyllekin on tullut lurauteltua kolmen levyllisen ja parin EP:n verran. Se riittää tälle listalle mainiosti



4. Jennifer Lopez

Jennifer nyt ei oikeastaan ole kummoinenkaan laulaja tahi näyttelijä, mutta pirun seksikäshän se on. Mimmin jättäminen pois tältä listalta pelkästään sen vuoksi että musiikki on melkoista kuraa olisi ollut huutava vääryys. Tämä puuma on hot!



5. Helena Paparizou 

Listalle täytyi kelpuuttaa myös yksi ruotsalainen, ei sille mitään mahda. Kreikkalaistaustainen (H)elena on laulellut Euroviisuissakin pariin otteeseen ja levytysuralta löytyy jopa triplapaltinoituja levyjä. Kreikassa lady on superjulkkis ja eurodiskon ja kreikkaiskelmän parissa kotonaan. Ruotsin ja Kreikan ulkopuolella sukseeta on tullut hiukan vähemmän, mutta ei se ainakaan ulkonäöstä ole kiinni jäänyt.



6. Penelope Cruz

Ihan huijaustahan tämä on, mutta ei kerrota kenellekkään. Piti jotenkin saada suosikkilyyli listalle. Ja kun yksi maailman seksikkäimmistä naisista muka laulaa, niin voimme edes vähän aikaa uskoa illuusioon. Oikeastihan tuossa äänessä on Estrella Morente, mutta unohdetaan se vaikkapa vapun kunniaksi.



Musiikillisilta ansioiltaan lista on melkoista tuubaa, mutta seksikäs-osaltaan vallan validi. Kaunista musiikkia.

Hauskaa vappua kaikille näin etukäteen!

2 kommenttia:

  1. Ninel är en otroligt sexig vacker samt strålande
    sångerska, hon är toppen bra

    VastaaPoista
  2. Listaan voisi lisätä myös saksalaisen Nena Kernerin http://bit.ly/1J0GtZT tunnetun "99 Luftballons" laulun tekijän; https://de.wikipedia.org/wiki/Kategorie:Nena

    VastaaPoista