5.3.2012

2 v. synttärit!


241 kirjoitusta eli n. 10 päivitystä kuukaudessa keskimäärin. Vähän tietysti moneen muuhun blogiin verrattuna, mutta aika paljon kun ottaa huomioon muut kiireet.

Eniten kävijöitä on kerännyt teksti Doors - L.A. Woman, eli 1842 hittiä. Seuraavina listoilla on Stevie Ray Vaughania ja Satellite Storiesia koskevat kirjoitukset sekä pohdinnat Levyt jotka ei vain mene jakeluun ja Kiss My Ass. Onpahan top kymppiin livahtanut myös postaus Kun kakkonen on ykkönen. On tainneet klikkaajat pettyä kun kyse ei olekaan ollut Haavistosta ja pressanvaaleista.


Eka kirjoitus käsitteli O.V. Wrightia, kuten myös 1-vuotissynttärikirjoitus, joten jatketaan samalla linjalla. Olen hillitön soulfani, mikä ei kuitenkaan ole jostain kumman syystä realisoitunut blogipostituksiin. Pitäisi varmaan parantaa tapansa. O.V. Wrightista on itselleni vuosien varrella kasvanut soulin jättiläinen jättiläisten joukossa. Oheinen biisi on ekassa kirjoituksessa käsitellyltä levyltä. Biisissä huomaa todellakin eletyn elämän patinan muustakin kuin siitä että tekarit on hukassa.

Jaa että mitenkö se tuo otsikkokuva liittyy blogiin tai postaukseen. No ei millään lailla, mutta kai sitä mies saa synttäripäivänä haaveilla?

5 kommenttia:

 1. Luovutan viidakossa kiertävän Mustanaamiomerkin mahtavalle blogille!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Kannan merkkiä suurella ylpeydellä!

  VastaaPoista
 3. Onnea K:lle. Pohjosestahan se totuus aina lopulta tulee :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia pojat! Kannattaa muuten Marko tsekata huomisen kirjoitus. Teillä on jo selkeästi seuraajia Suomen indiebändi-kartalla.

  VastaaPoista