5.3.2011

Ace Of SpadesNäin se tuli vuosi täyteen tätä blogistelua.Today.

Päähänpistosta alkanut kirjoittelu on jo jollain lailla tullut tavaksi. Alku oli takkuinen kun ei oikein tiennyt mihin keskittyisi. Harrastuksia ja kiinnostuksenaiheita on kuitenkin monia, mutta musiikki jotenkin luonnollisesti valikoitui pääaiheeksi. Niinpä tämä on alun jälkeen ollut puhdas musiikkiblogi. Ja niin olkoon vastaisuudessakin.

Liian tarkkaan en ole genrejä halunnut lukita, enkä aio tulevaisuudessakaan. Kirjoituksia syntyy kaikesta siitä musiikista mistä itse pidän. Tai musiikkiin liittyvistä aiheista. Vanhaa ja uutta. Tai sitten on syntymättä. Lukijalle tietysti olisi helpompi jos kirjoittaisi tarkemmin valitusta musiikkisuuntauksesta, mutta kun omat mieltymykset on niin moninaiset ja sekalaiset, niin siihen täytyy tyytyä.

Kirjoitustahti myös vaihtelee satunnaisesta päivittäiseen, ja näin kai se pysynee jatkossakin. Turhan tarkkoja rutiineja saati tavoitteita en aio kirjoittamiselle asettaa. Kirjoitellaan silloin kun siltä tuntuu. Terapiaksi.

Ensimmäinen kirjoitus tasan vuosi sitten käsitteli herraa nimeltä O.V.Wright, joten pistetään tuohon sopevasti hieno biisi soulbrotherilta vuosijuhlan kunniaksi. Yhtä tiukkaa kuin Motörheadin vastaava.

3 kommenttia:

 1. Vuoden? Meikäläisellä oli käsitys, että olisit tehnyt tätä pitempään, tai ainakin pitempään kuin Pandaluola, heh.

  Puhut tässä artikkelissa melko paljon samoista asioista, joihin meikäläinen (ja varmasti ylläoleva laiskimuskin) voi samaistua.
  Jatka vain samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Vuoden vasta, joo.

  Mutta kuten joku sanoikin, on blogosfääri niin hektinen paikka, että 1v blogielämää vastaa 7 vuotta normaalielämää. Kaikki on passé heti parin päivän päästä...

  VastaaPoista