31.3.2011

Eisley - The Valley (2011)


Tässä Allman Brothersin kuuntelun lomassa ehdin paneutua myös indiehipster-projektiini. Projektin speksit ovat hyvin yksinkertaiset. Aion tutustua bändeihin joista minulla ei ole etukäteen mitään hajua. ITunes vain asialle ja lataamaan ilman ennakkokäsitystä. Helvetinmoista tuhlausta eikä ollenkaan normaalia toimintaa meikäläiseltä. Sekä latailu, että ostaminen ilman ennakkotietoa pelkän mainostekstin perusteella on molemmat melko vierasta, ja yleensä tykkään omistaa fyysisen kappaleen levyä jos siitä aion kirjoitella. Jees, old school-meininkiä, mutta niin se vain on.

Paljon soopaakin on tullut kerättyä, mutta silloin tällöin osuu helmiäkin joukkoon. Helmi/soopa-suhde on kuitenkin niin huono, että projekti ei jatkune enää pitkään. Enkä oikein jaksa innostua joka päivä uudesta mahtavuudesta. Meikäläisen innostuksen voittamiseen menee yleensä joku tovi.

Tämä on kuitenkin yksi helmistä. Jos tykkää melodisesta indiepopista kauniilla naisäänillä varustettuna niin tässä on sinulle hieno juttu. Ja kukapa ei tykkäisi, vai ?  The Duprees-suvun koalitio; kolme siskoa, veli ja serkku, tuottavat ilmoille helposti kuunneltavaa (ei kirosana) poppia jota kuuntelee varsin sujuvasti ilman että tulee mieleen liika radioystävällisyys (joka sekään ei ole kirosana).

The Valley on Teksasilaiskvintetin kolmas levy jonka soisi leviävän suurempaankin tietoisuuteen. Ainakin minä innostuin eikä se ole helppoa näin lyhyen tutustumisen kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti