24.3.2011

Obits - Moody, Standard and Poor (2011)


Sukeltelu itselle tuntemattomien indiebändien maailmaan jatkuu. Tämä levy kuulemma ilmestyy vasta 29. päivä kuluvaa kuuta. Itse sain kyllä jo CDR-version tuosta käsiini, mistä lie, en kysellyt. Tämä on kuitenkin kuulemma levy joka minunkin pitää ehdottomasti kuulla. Näin viisaammat kertoivat, joten tuumasta toimeen.

Ja mukavaa garage-tyyppistä indierokkia punkahtavilla sävyillä maustettuna tämä pahus onkin. Ei mitään uutta auringon alla, mutta reipasta menoa joka aina saa meikäläisen syttymään. Pojat ovat kyllä Nuggetsit kuunnelleet kannesta kanteen, ja sehän jos mikä on tae hyvästä musiikkimausta!? Ja onpa varmasti autokaupungin bändienkin levyt viihtyneet näiden miesten lautasilla.

Brooklyniläisessä bändissä soittelee miehiä jotka ovat aiemmin vaikuttaneet mm. bändeissä Drive Like Jehu, Edsel, Hot Snakes ja Pitchfork. Meikäläiselle nuo eivät hirveitä kerro, mutta faneille kuulemma kyllä, sillä jo tämän bändin ensimmäinen keikka bootlegattiin fanien toimesta ja pistettiin kiertoon.

Melko riisuttua ja yksinkertaista autotallisoundia, jota ei ole juuri lähdetty krumeluureilla koristelemaan. Parin kuuntelukerran jälkeen on paha nostaa levyltä yhtään hittiainesta omaavaa biisiä, mutta tuo alla soiva kappale rullaa kyllä ihan mukavasti. Tosin levyltä löytyy rupisempaakin menoa hiukan tiukemmalla särmällä, mutta kyllä tästäkin näytteestä tajuaa millä suunnalla mennään. Ja suunta on ihan hyvä. Jos pidät Nuggetseista pidät varmasti tästäkin.

Obits - You Gotta LoseBändin Myspace-sivut löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti