15.3.2011

Professori Heikkerö feat. Läjä ÄijäläOululaisten metallimiesten terapiabändi Professori Heikkerö ei varsinaisesti iske meikäläisen musiikki- tai huumorihermoon. Eipä oikeastaan millään tasolla. En harrasta karvanoppia enkä kasvattele viiksiä. Tyypillistä kakka/pissahuumoria ilman anarkistisuutta jota esim. Sleepy Sleepersiltä parhaimmillaan jopa löytyi kaiken sekoilun keskeltä.

Nyt miehet ovat kutsuneet terapiasessioihin mukaan legendaarisen Läjä Äijälän, joka jo tuossa teaserissakin näyttää mistä se kana pissii. En tiedä sitten onko tuo Läjän mukana olo pelkkä vaalitempaus, mies kun ei ilmeisesti laula kuin yhdessä biisissä. Vaikka levyllä näemmä jotain vaalisanomaa on, ei siltä kuitenkaan mitään kovinkaan syvällistä yhteiskuntakritiikkiä tarvinne odotella.

Oli miten oli, bändiltä ilmestyy 1.4. uusi punkahtava EP nimeltään Possu ja Sorvari (hirmuisen hassunhauska sanaleikki tietysti tämäkin). Levy ei taida meikäläistä liikkeelle saada, mutta kun bändi esiintyy Nuclear Nightclubilla 16.4. levynjulkkareiden merkeissä, niin ihan Läjä Äijälän takia tuonne voisi jopa raahautua. Se mies kun on viimeisen päälle ROK.

3 kommenttia:

 1. Juuri pääsin kirjoittamasta arvion yhdestä näiden aiemmasta levystä, eikä se ollut suotuista arvio. Tässäkin tuntuu parasta olevan Äijälän mölinä ja Vuorman kansitaide.

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=0r5KcNf2fe4

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin.

  Tuon linkin takaa löytyy näköjään biisi Rokkipolliisi, jolla ilmeisesti kommentoija viittaa siihen, että musiikkielitismin merkeissä "puolijumalana bändii pilkataan" vaikken ikinä ole keikkaa soittanut vaan pelkästään "kellarissa kitaraansa runkannut".

  No ei näitä nyt ihan niin tosissaan kannata ottaa. Yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta.

  Peace man!

  VastaaPoista