2.3.2011

Stevie Ray Vaughan: Imports, part 4: H-J


Hawk On Fire (Baby Capone) SBD A
El Mocambosta Torontosta vuonna 83, samasta konsertista kuin jo käsitelty G-Ray.Tämä on täydellisempi. Tässä on lisäksi "Little Wing", jota ei videossa ja G-Rayssa ole. Lisänä myös You'll Be Mine ja Love House, jotka ovat kuitenkin Hollywood Palacen konsertista L.A.sta samalta vuodelta, vaikka kannessa väitetään niidenkin olevan samasta konsertista. Hyvä laatuinen keikka ja äänitys.

Hello Y'All (Home Records) SBD A+
Kuuluu sarjaan Colorado & New Mexico. Eli
löytyy täydellisempänä tuonnimiseltä levyltä, ja useilta muiltakin.

Homage To The Blues (Flashback World Productions)
Sama päivä kuin Don't Mess With Texas, Guitar Boogie ja täydellisin setti löytyy levyltä At The Steamboat 1874 joka on myös jo käsitelty. Eli Austinista Steamboatista vuodelta 1980, vaikka kansi väittääkin vuotta 1978. Myös kannen biisinnimet ovat ihan soopaa.

Hound Dog Man (Flashback World Productions) SBD A+
Hyvälaatuinen äänitys ja hyvä keikka. Kannen biisitiedot kunnossa, harvinaista kyllä. Ainoastaan keikan päivämäärä on virheellinen. Kansi väittää 31.10. kun oikea on 18.11.85. Pikku vika. Keikka on  Memorial Auditoriumista Burlingtonista josta biisit 1-8. Kappaleet 9-11 ovat suoraan Lonnie Mackin levyltä Strike Like Lightning ja viimeinen Doyle Bramhallin levyltä Bird Nest On The Ground.

1. Ain't Gone 'N' Give Up On Love
2. Pride And Joy
3. Love Struck Baby
4. Tin Pan Alley
5. Look At Little Sister
6. Voodoo Chile (Slight Return)
7. Cold Shot
8. Couldn't Stand The Weather
9. If You Have To Know
10. Hound Dog Man
11. Satisfy Suzie
12. Too Sorry 

The House is Rockin' (Westwood One Entertainment) SBD A+
Taas Colorado & New Mexico-kamaa, ei siitä sen enempää. Kannen mukaan Westwood One radion julkaisu, mutta tuskin näin on.

The House is Rockin' 2 (Westwood One Entertainment) SBD A+
Täsmälleen sama kuin ykkönen, hiukan eri kappalepituuksilla. Julkaisun motiivia voi vain kummastella.

In 1978 There Was... (XS Music) SBD A
Kaikki tosin vuodelta 1979. Osa samaa kuin First Thunder joka jo käsitelty ja osa samaa kuin We Are Called Double Trouble, josta myöhemmin. Jack Clemetin kotistudioäänityksiä joissa vaihtelevat äänessä SRV ja Lou Ann Barton. Kipaleet 11-17 luultavasti Austin Blues festivaaleilta ja loput Peona's-clubilta.

In Concert and Jamming ( No label)
Huonolaatuinen amatööritekele, jonka keikat löytyvät täydellisempänä muilta levyiltä bootlegeilta ja keikkatallenteilta. CD-R-versio johon on koottu materiaalia monesta paikasta vuosilta 83-85. Kuriositeettina voi mainita että parissa kappaleessa soittelee duo Vitas Gerulaitis & John McEnroe. Nimet jotka ainakin vanhemmille tenniksen ystäville jotain sanovat.

In Italy (Beech Marten) SBD A
Kuten nimikin kertoo kyseessä on vuoden 1988 keikka Italiassa Pistoian Blues festivaaleilla. Keikka on hieno ja äänenlaatu hyvä. Huikeita ja hiukan erilaisia versioita muutamista keikkavakioista kuten "Mary Had A Little Lamb" ja "Pride And Joy". Keikkaa löytyy myös useilta muilta kokoelmabooteilta ja tämä on sama kuin levy Cold Shot 3.

In Memoriam (Swinging Pig) SBD A+
Varmastikin yksi parhaista SRVn bootleg-julkaisuista. Triplalevy, jolla on  kaksi eri keikkaa; Ripley's Music Hallista Philadelphiasta vuodelta -83 ja Spectrumin keikka Montrealista vuodelta -84 (tai kahdelta eri saman päivän keikalta). Kyseessä oli livekeikkojen radiolähetyksiin erikoistuneen radioshown King Biscuit Flower Hour-lähetyksestä. Radiosta keikat tulivat tosin epätäydellisenä ja keikoista koostettu radio broadcast-äänitekin sisältää vain osan seteistä. Tällä triplalla on täydelliset keikat. Levyjä ei ole kuitenkaan tehty radioäänityksistä, vaan suoraan äänipöydän mastereista ja äänenlaatu on huippuluokkaa. Tämä on bootleg joka vetää vertoja, ja jopa ylittää kaupalliset julkaisut. Ehdottomasti yksi omista suosikeista, jolla on myös huippuesitykset huippubiiseistä.

CD 1:
1. Testify
2. So Excited
3. Voodoo Chile (Slight Return)
4. Pride And Joy
5. Texas Flood
6. Love Struck Baby
7. Mary Had A Little Lamb
8. Tin Pan Alley
9. Little Wing / Third Stone From The Sun
10. Lenny
11. Rude Mood
12. Tell Me
13. In The Open

CD 2:
1. Say What
2. Testify
3. Voodoo Chile (Slight Return)
4. The Things (That) I Used To Do
5. Honey Bee
6. Mary Had A Little Lamb
7. Couldn't Stand The Weather
8. Cold Shot
9. Tin Pan Alley

CD 3:
1. Love Struck Baby
2. Tell Me
3. Texas Flood
4. Wham
5. Stang's Swang
6. Lenny
7. Pride And Joy
8. Rude Mood

In Steppin' (Howdy) SBD A
Taas Colorado & New Mexico, mutta epätäydellinen. Ei sen enempää. Lähde näillä kaikilla on luultavasti alkuperäinen bootti tai sitten FM-radiolähetys.

In The Big Easy (No label) SBD A
CD-R- formaatti New Orleansin Jazz & Heritage Festival-tapahtumasta vuodelta 1990.

In The Open (Totanka) SBD A
Äänitetty vuonna 1979. Luultavasti KFAT "Fat Fry"- äänityksiä Gilroysta, mukana Lou Ann Barton ja vanha kokoonpano eli Jackie Newhouse bassossa ja Chris Layton rummuissa. Osittain samaa materiaalia siis kuin aiemmin pikkuisen laajemminkin käsitellyllä Rough Edges-bootilla, ja yhdessä kappaleessa mukana Robert Cray ja Curtis Salgado.

It's Still Called The Blues (Swinging Pig) SBD A+
Levyllä on vain neljä biisiä, mutta sitäkin tiukempaa kamaa. "Champange And Reefer" saa 25 minuutin käsittelyn ja "Leave My Little Girl Alone" miltei parikymmenminuuttisen.

Kyseessä on yhteiskeikka Buddy Guyn kanssa ja miehet soittavat yhdessä kaikissa biiseissä paitsi ekassa jolla SRV ei soita. Keikka soitettiin Guyn Legends Clubilla bluesin mekassa Chicagossa vuonna 1989, ja  löytyy myös levyiltä Birthday Jam ja See You Later, mutta tällä levyllä on paras äänenlaatu.

1. It's Still Called The Blues
2. Champagne And Reefer
3. Mary Had A Little Lamb
4. Leave My Little Girl Alone

Jammed Together Texas Style (Why Not) SBD A+
Kansi kertoo erheellisesti että tämä olisi äänitetty Los Angelesissa, mikä ei siis taaskaan pidä paikkaansa. Oikeasti äänitys on In Session-jamittelun samannimisen televisiolähetyksen kuvauksista Kanadasta vuodelta 1983. Samasta sessiosta on siis myös video ja virallinen levy nimeltä In Session vuonna 1999, joka siis on Albert Kingin levy SRV:n kera. Tai sitten yhteinen levy, mutta kuitenkin Staxin, ei SRV:n levy-yhtiön. Tästä In Session-tavarasta ilmestyi myös vuonna 2010 2 CD:n ja DVD:n deluxepaketti ihan kaupallisille markkinoille. Tavaraa löytyy myös levyiltä Jiving Jam, Let It Happen, The Sky Is Crying ja Triple Trouble.

Jammin' With The Boys (Digital Dragon) SBD A+
Ehkäpä Albert Hall, Toronto vuodelta 1985. kannessa ei ole merkintää paikasta tai ajasta. Jami kestää melkein tunnin ja mukana on Albert Collins ja Jeff Healey (kansi tosin sanoo että Joe Ely). Lisänä on kaksi muutakin biisiä joista ei ole varma edes soittaako SRV niillä. Löytyy myös CD-R- versiona (Hawg Leg Records).

Jiving Jam (Dr. Gig) SBD A+
Mukana on materiaalia useista USAn keikoista vuosilta 1983-89. Mukana hieno akustinen soolo biisistä "Dirty Pool". Mukana on Lonnie Mack kolmella live-vedolla, Buddy Guy yhdessä biisisä, sekä Albert King, Jeff Beck ja Johnny Copeland. Suurin osa löytyy myös muilta bootleg-levyiltä, muttei kaikki.


Stevie Ray Vaughan: Imports, part 3: F-G
Stevie Ray Vaughan: Imports, part 2: C-E
Stevie Ray Vaughan: Imports, part 1: A-B

2 kommenttia:

  1. Omistan itse muutaman bootlegin jotka olen työreissuilta ulkomailta ostanut.

    Olen ihmetellyt kun ne ovat melko samankuuloisia. Mutta nyt selvisi että ne ovat molemmat tuosta Colorado ja New Orleans esiintymisestä. Hienoa faktaa. Tämä tosin houkuttaa etsimään lisää levyjä reissuilla.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on että tuplia on liikenteessä paljon.

    Kivahan se on jos joku saa jotain iloa listasta. Saanpahan ainakin omat muistiinpanot ojennukseen !

    VastaaPoista